Kolen Dak en Schoorsteenwerken

Dakservice kolen specialist in daklekkages
In het geval van een daklekkage is het lastig om de oorzaak te achterhalen. Dakservice kolen heeft ruim 30 jaar ervaring en kennis om uw daklekkage snel en deskundig op te sporen en te repareren. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen en een afspraak maken. Voorkom dat de lekkage nog meer schade aanricht!

Zowel particulieren als bedrijven
Dakservice kolen is zowel bedrijven als particulieren van dienst. Daarnaast werken wij met regelmaat voor de woningbouw, monumenten en VVE stichtingen.

Hoe werken wij?
U kunt ons bellen wanneer u een lekkage heeft. We sturen dan binnen 24 uur iemand bij u langs om het probleem te beoordelen. We maken bij u dan direct een offerte op maat op en als een noodoplossing vereist blijkt, wordt deze voor u gemaakt. Bij noodgevallen kunnen we het probleem direct oplossen. Doordat wij geavanceerde systemen gebruiken om lekken op te sporen kunnen wij kostenbesparend te werk gaan. Hak- en breekwerk wordt namelijk overbodig gemaakt. Daar komt bij dat we binnen korte tijd het lek opsporen.

Advies op maat
Voordat we met onze werkzaamheden beginnen, zullen we samen met u al onze bevindingen bespreken. Het komt namelijk wel eens voor dat er meer schade blijkt te zijn dan de bewoner vooraf had ingeschat. Dan is het wel zo fijn om te weten waar u aan toe bent. Neem snel even contact met ons op voor een offerte op maat of voor deskundig advies

Voordelen

  • Landelijke dekkingen
  • Snelle en erkende service
  • Particulieren en Bedrijven
  • Kwaliteit advies op maat
  • Betrouwbaar. ‘Afspraak is afspraak’
Vijverweg 1, 5482 ZN Schijndel
0732032577